Creatieve Kerstworkshop

Workshop Decopatch en Foam Clay voor de Kerst

Christmas_L4 (1)Op zaterdag 22 november houdt Atelier Wijngaarde een creatieve Kerst Workshop. De kosten zijn  € 17,50 per persoon voor volwassenen of kinderen. Een gezellige leuke workshop voor moeder en kind. Deze prijs is inclusief de materiaal kosten en natuurlijk een hapje en een drankje (waaronder warme chocolademelk en Glühwein!). Tijd: 13.00 – 16.00. Het adres: Schipholtstraat 16a in Glanerbrug.

Decopatchen & Foam Clay

Workshop: kersfiguren decoreren met Decopatchpapier en Foam Clay.

Decopatchen is “verven met decoratieve papier prints”. Het is een découpage-techniek met geweldig mooi effect.

Decopatch papier is een dun vloei papier wat je in stukjes scheurt. De ondergrond (het artikel wat je wil patchen) smeer je in met een speciale glanzende lijm/lak. Vervolgens plak je met hulp van je kwast een stukje papier op en plak je dat op de juiste plek. Vervolgens nog een laagje lijm/lak er overheen en waarna je het volgende stukje papier aanbrengt. Een werkelijk verbluffend resultaat!

Foam Clay is een inmiddels heel populair boetseermateriaal. Het zijn hele kleine bolletjes van piepschuim in een gekleurde gel. Je kunt de kleine bolletjes rollen tot een balletje, op je ondergrond aanbrengen en verspreiden tot een decoratief laagje. Geen vieze handen en heerlijk om mee te werken. Ook kan je de door jou gemaakte vorm van Foam Gel eerst bewerken (knippen of pondsen) en daarna weer lijmen jouw ondergrond.

Veel technieken en allemaal enorm leuk om uit te proberen!

Atelier Wijngaarde heeft speciale Kerst accessoires ingekocht die met deze techniek bewerkt kunnen worden.
Hoe leuk is het om straks de Kerstboom of andere plekken in jouw huis te voorzien van jouw eigen gedecoreerde Kerst versiering!

foam

Opgeven graag via deze website of telefonisch bij Dajenne Wijngaarde M: 06-50250125. Reageer snel. Vol=Vol!

christmas_frame_192939