ATELIER WIJNGAARDE BESTAAT 12,5 JAAR!

Wil jij ècht goed leren schilderen?

Atelier Wijngaarde is hét adres voor het volgen van schilderlessen of een creatieve workshop.

Maak kans op 4 gratis lessen! 

Altijd al je droom geweest om te leren schilderen? En dan natuurlijk met de juiste materialen en unieke begeleiding? Pak dan nu je kans!

Hoe werkt het:

Plaats een berichtje onder onze Facebook post waarin we deze actie communiceren – of stuur een emailtje naar info@atelierwijngaarde.nl en laat ons weten via je bericht waarom jij graag – en helemaal gratis – 4 lessen wilt volgen van de kunstenares Dajenne Wijngaarde.

  • De meeste originele en gemotiveerde reactie ontvangt dit mooie aanbod.
  • Sluitingsdatum van deze eenmalige actie is 8-11-2018.

Meer informatie via: Dajenne Wijngaarde T: 06-50 250 125 www.atelierwijngaarde.nl info@atelierwijngaarde.nl.

Al 12,5 jaar is Atelier Wijngaarde een begrip in Enschede en Glanerbrug. Bij Atelier Wijngaarde worden in haar het atelier wekelijks teken- en schilderlessen in kleine groepen gegeven aan beginners en gevorderden.
Deze lessen hebben inmiddels in Enschede en omgeving hun creatieve sporen nagelaten. In menig huiskamer hangt vandaag de dag een prachtig eigen werk, gemaakt tijdens de professionele lessen van kunstenares Dajenne Wijngaarde.

“Bij het les geven en kennis overdragen ligt mijn passie en kracht. Ik vind het heerlijk om cursisten te ondersteunen met duidelijke praktische aanwijzingen en tips. Het is geweldig om cursisten te zien ontwikkelen en groeien. Ieder persoon ontwikkeld zich op zijn eigen en verrassende wijze. Dit geldt ook voor zijn/haar schilderijen. Geen mens is uiteindelijk hetzelfde.” Aldus Dajenne.

Wel nu Atelier Wijngaarde trakteert om haar 12,5 jarige jubileum te vieren!
Maak kans op 4 gratis lessen!

Lees hier de Actievoorwaarden

Actievoorwaarden: Win 4 gratis schilders lessen bij Atelier Wijngaarde

Deelname
• Medewerkers & cursisten van atelier Wijngaarde zijn uitgesloten van deze wedstrijd. Zij worden verrast op een andere wijze!
• Iedereen van 16 jaar en ouder die in Nederland woont en ingeschreven staat kan meedoen aan deze wedstrijd.
• Als je meedoet aan onze wedstrijd verklaar je akkoord te gaan met deze actievoorwaarden en de Privacy verklaring van Atelier Wijngaarde.
• De wedstrijdperiode loopt van 8 oktober 2018 t/m 8 november 2018.
• Onze wedstrijd wordt ook door ons op onze Facebook pagina geplaatst op 8 oktober 2018 en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of beheerd door of verbonden met Facebook. Door deelneming aan onze wedstrijd ga je akkoord dat aan de hand van de door jou opgegeven informatie Atelier Wijngaarde contact met jou kan opnemen, in het geval je de prijs gewonnen hebt en en zie je onherroepelijk af van gerechtelijke stappen ten opzichte van Facebook.
• De winnaar wordt door Atelier Wijngaarde bekend gemaakt gedurende de derde week van november 2018 via een privé berichtje op Facebook of via een antwoord op je email afhankelijk hoe de deelnemer zijn inzending heeft gedaan.
• Vervolgens heeft de winnaar 1 week de tijd om zijn/haar volledige NAW-gegevens via een privébericht of email beschikbaar te stellen aan Atelier Wijngaarde.

De prijs
• De prijs is 4 achtereenvolgende weken gratis schildersles van Dajenne Wijngaarde in Atelier Wijngaarde te Enschede. 
• De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar (en niet inwisselbaar voor geld).
Over de uitslag van deze wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. 

Button Open Atelier

VOLG ONS OP FACEBOOK

Nieuwsbrief! Ja graag!