MASTERCLASS SCHILDEREN VOOR VOLWASSENEN

Masterclass schilderen

atelier wijngaarde enschedeUw bestaande techniek verbeteren? Specifieke vragen over het gebruik van materialen en toepassingen? Atelier Wijngaarde biedt als oplossing een betaalbare Masterclass. De Masterclass is geschikt voor diverse stijlen waaronder abstract, fijnschilderen, olieverf en aquarel. Eén-op-één begeleiding met als doel om samen met u specifieke technieken uit te diepen waardoor u zich kunt verbeteren. Door middel van demonstraties en professionele begeleiding zal kunstenares Dajenne Wijngaarde u de ondersteuning geven die in uw specifiek geval gewenst is.

Net dit stukje extra aandacht, professionaliteit en detail zal zeker een verrijking zijn van uw huidige techniek en kennis.

Kosten

De kosten voor deze 2-daagse Masterclass zijn € 300,-. Twee dagen van elk 6 uur incl. 1 uur pauze, gaan wij intensief met elkaar aan de slag. De kosten zijn incl. materialen, en 2 x een heerlijke lunch en vanzelfsprekend koffie en thee. De dagen dat de Masterclass gegeven wordt is in overleg. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-50 250 125 of mailen (prijswijzigingen en openingstijden atelier voorbehouden) of kom gerust langs aan de Schipholtstraat 16a te Glanerbrug. Voor de route zie onze Contact pagina.

 

VOLG ONS OP FACEBOOK

Nieuwsbrief! Ja graag!

Button Meld je aan

NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP: +31 (0)6 50250125