WEKELIJKSE SCHILDERLESSEN (EN TEKENEN) VOOR VOLWASSENEN

Voor les data, prijzen en openingstijden: klik hier

Tijden van de cursussen

  • ’s ochtends maandag en donderdag 9:00 – 11:00 uur
  • ’s middags maandag, dinsdag en woensdag 12:30 – 14:30 uur en 15:00 – 17:00 uur
  • ’s avonds maandag en dinsdag 19:30 – 21:30 uur

Indien u niet op deze tijden kunt, is dit altijd bespreekbaar. De inschrijving voor een cursus kan elke maand ingaan. De opzegtermijn is tevens een maand. Tijdens schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven.

Kosten

Het lesgeld kunt u per maand vooraf of via een strippenkaart van 22 lessen of 10 lessen.

1. Doorlopend: het lesgeld bedraagt € 15,- per les en dient voor de gehele maand voor de 1e van de maand maandelijks te worden betaald (incl. koffie en thee en excl. materiaal). Bij afwezigheid kunt u de les op een ander tijdstip inhalen.

2. Strippenkaart: een strippenkaart van 22 lessen voor € 280,- en is gedurende 26 weken na aankoop geldig (incl. koffie en thee en excl. materiaal). De extra 4 weken kunt u gebruiken om misgelopen lessen in te halen. Een les kost dus maar € 12,73.

3. Strippenkaart: een strippenkaart van 10 lessen voor € 145,- en is gedurende 12 weken na aankoop geldig (incl. koffie en thee en excl. Materiaal). De extra 2 weken kunt u gebruiken om misgelopen lessen in te halen.

Materiaalkosten

Beginners: vanaf de 4de les neem je in principe je eigen materialen mee. Eventuele extra materiaalkosten worden per les betaald.

Gevorderden: vanaf de eerste les neem je in principe je eigen materialen mee. Eventuele extra materiaalkosten worden per les betaald.

Info Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar: 06-50 250 125
(prijswijzigingen, cursustijden en opening atelier voorbehouden)

Schilder- en tekenlessen voor volwassenen

Heeft u dat ook wel eens?…. heeft u een leuke foto gemaakt waarvan u denkt, hoe kan ik daar een mooi schilderij van maken? Hiermee kan ik u helpen. Ik geef wekelijks cursussen in kleine groepen aan beginners, maar uiteraard kunnen ook gevorderden in mijn atelier terecht. Mijn specialiteit is tekenen en schilderen met olieverf en acryl.

Bij het les geven en kennis overdragen ligt mijn passie en kracht. Ik vind het heerlijk om cursisten te ondersteunen met duidelijke praktische aanwijzingen en tips. Het is geweldig om cursisten te zien ontwikkelen en groeien. Ieder persoon ontwikkeld zich op zijn eigen en vaak verrassende wijze. Dit geldt ook voor zijn/haar schilderijen. Geen mens is uiteindelijk hetzelfde.

U krijgt les in

Het tekenen of schilderen van o.a. een portret, landschap, stilleven of u gaat voor abstract en vrije expressie. Hierbij kunt u denken aan: olieverf, acryl verf, mixed media, aquarel of pastelkrijt. U wordt begeleid bij uw individuele creatieve ontwikkeling. Diverse voorbeelden om na te schilderen zijn aanwezig, maar u kunt ook met uw eigen ideeën komen.

Wat u kunt verwachten

atelier wijngaardeIn de eerst les mag u een landschap gaan schetsen om te leren hoe u met schaduweffecten en perspectieven kunt werken, daarna mag u een kleurenschema gaan maken om te leren hoe u kleuren mengt. Ook leert u hoe u met verschillende materialen om kunt gaan. Daarna leer ik u, hoe u aan de hand van een of meerdere fotovoorbeelden een mooi schilderij kunt maken. Wanneer het weer het toelaat kan er buiten in groepen geschilderd worden en nog veel meer…

Vanaf de 3e les zal het duidelijk zijn welke schilders techniek u het meeste aanspreekt. Het is dan ook de bedoeling dat u vanaf de 4e les uw eigen materialen zult meenemen. Indien gewenst kan Atelier Wijngaarde u aangeven waar u deze materialen kunt aanschaffen.

Gevorderden kunnen uiteraard vanaf de eerste les terecht met hun eigen materialen.

Open atelier

Op woensdag van 13:00 – 15:00 uur is mijn atelier open voor publiek. Kom gerust langs aan de Schipholtstraat 16a te Glanerbrug. Voor de route zie onze Contact pagina.

 

VOLG ONS OP FACEBOOK

Nieuwsbrief! Ja graag!

Button Meld je aan